Dagziekenhuis

Het dagziekenhuis is geopend op elke weekdag (uitgezonderd feestdagen) van 07.30 uur tot 19.00 uur. Het is gelegen op de eerste verdieping van het ziekenhuis. In het dagziekenhuis worden patienten opgenomen voor medische onderzoeken onder narcose (gastroscopie, coloscopie) of voor therapeutische procedures (puncties, tranfusie, aderlatingen, medikatie via infuus) en chemotherapie.

Een afspraak wordt steeds op voorhand gepland via huisarts of uw behandelend geneesheer. Gelieve dan ook tijdig een annulatie te melden.

Indien je nuchter moet zijn voor het onderzoek, zal dit vooraf worden gemeld. Bij twijfel gelieve voor de zekerheid te bellen op nummer 03/880.96.99. Nuchter zijn wil zeggen vanaf 24.00 uur niets meer gegeten of gedronken hebben.

Inschrijvingen gebeuren via de receptie bij de ingang van het ziekenhuis. Een verblijf op het dagziekenhuis kan enkele uren tot een ganse dag duren.

Hier vindt u de informatie brochure voor
coloscopie onder narcose met/zonder gastroscopie
gastroscopie onder narcose
 
In het hoofdstuk infobrochures vindt u meer informatie per onderzoek

In bijlage vindt u het patiëntenboekje. Dit bevat uw persoonlijk dossier (medische voorgeschiedenis, medikatielijst, informed consent). Gelieve dit af te drukken en volledig ingevuld mee te brengen.

Minstens in te vullen en mee te brengen zijn: medicatielijst en informed consent